Szabályok
Korhatári megkötés:
A Frusztráció Fétis Parti kizárólag 18 éves kor fölött látogatható!
Amennyiben belépéskor kétség merülne fel valamely vendég életkorának megítélése kapcsán, akkor a vendégnek a nagykorúság tényét a szervezők felé valamely személyi dokumentumával kell tudnia igazolni.
Fotózás, videózás:
A rendezvényen bármilyen jellegű fotó-, mozgókép- és hangfelvételkészítés a szervezők engedélyéhez kötött!
A szervezők által biztosított engedély hiányában történő fényképezőgép, videókamera illetve hangrögzítő eszköz használata a rendezvényről való azonnali kitiltáshoz vezet. Ezen szabály alól a képrögzítő lehetőségekkel ellátott mobiltelefonok illetéktelen használói sem kivételek.
A félreértések és kínos konfliktusok elkerülése végett kéretik a mobiltelefonokat inkább otthon vagy - amennyiben elengedhetetlen mégis azok partira való elhozatala - a táskákban vagy egyéb biztonságos helyen hagyni!
Amennyiben valaki "észrevétlenül" próbál a Frusztráció Fétis Parti résztvevőiről felvételt készíteni és esetleg ezt bármilyen módon nyilvánosan felhasználja vagy valamely médiában a szervezők engedélye nélkül közzé teszi, az ellen jogi lépéseket tehet a rendezőség.
A Frusztráció Fétis Parti hivatalos, megbízott fotósának joga van fotókat készíteni a parti azon vendégeiről, akik ehhez hozzájárulásukat adták.
Öltözködés, ruházati megkötések:
Minden Frusztráció Parti szigorúan DRESSCODE-os!
A külső megjelenésre vonatkozó elvárásokról és megkötésekről a RUHÁZAT menüpont alatt olvashatsz bővebben.
Dohányzás:
Dohányzás csak a kijelölt helyen lehetséges! A tánc közbeni dohányzás a partiruházat leginkább elvárt anyagaira való tekintettel szigorúan tilos!
Általános elvárások:
A Frusztráció Fétis Partik elsődleges célja, hogy mindenki jól érezze magát, figyelembe véve az ott jelenlévők rendezvénnyel és a többi vendéggel szembeni elvárásait és diszkréció iránti igényét. Épp ezért a rendezőség kér mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a többi vendéget és a szervezők utasításait. A nemkívánt zaklatások ellen a szervezők - a vendégek maximális nyugalma érdekében - a leghatározottabban fognak fellépni.
A szervezők emellett szívesen állnak rendelkezésre a parti teljes időtartama alatt is, így bármikor lehet fordulni hozzájuk bármiféle kéréssel, kérdéssel vagy problémával.
Tévhitek eloszlatása:
A Frusztráció Fétis Parti NEM "szexparti", sem NEM swinger-parti vagy valamiféle "orgia"!
Az idelátogató vendégek pontosan oly mértékben kívánnak másokkal szexuális kapcsolatot létesíteni, mint amennyire azt bármely más, zenés-táncos szórakozóhelyen tennék. A szervezők mindvégig fokozottan ügyelnek a vendégek felhőtlen és atrocitásoktól mentes szórakozására.
© 2006 Frusztráció FÉTIS PARTI, Minden jog fenntartva