Ruházat
A rendezvény a fétis-rajongók - külföldön már rendkívül széles látogatói körrel és rajongótáborral rendelkező - zártkörű összejövetele, ahol bátran megjelenhetsz legextrémebb és legbizarrabb ruhakölteményedben és ahol a cél az, hogy kedved szerint minél kihívóbb és extravagánsabb külsőt ölts. A lényeg, hogy jól érezd Magad és felszabadultan bulizhass bármilyen vadító szerelésben jössz is el! Itt garantáltan nem fogsz megbotránkozó pillantásokba ütközni a külsődet illetően, mivel az öltözködési etikett (DRESSCODE) MINDEN jelenlévő számára KÖTELEZŐ!
A szürke hétköznapok sivár öltözködési normái okozta frusztráltságod itt enyhítheted, a feszélyérzeted pedig ezúttal nyugodtan otthonhagyhatod! A partira kizárólag a Számodra legizgalmasabb "fétis-ruhákban" engedélyezett a belépés, melynek dresscode-szerinti alkalmasságát a rendezvény szervezői a belépéskor SZIGORÚAN ellenőrzik!
DRESSCODE : (kötelezően választható öltözködési alternatívák)
Latex, gumi, lakk, műbőr, vinyl, PVC, fém, nylon, bőr, lycra, csipke illetőleg egyéb extrém és fényes anyagból készült ruhák, valamint magassarkú cipők, csizmák vagy bizarr álarcok, kiegészítők.
Általánosan elterjedt "utcai" ruházatban a Frusztráció Fétis Partin részt venni nem lehet. Az ilyen típusú ruhadarabok megfelelő fétis darab hiányában, kiegészítő ruházatként sem elfogadhatók (mint pl. bőrnadrág textilpólóval). Ennél azért légy merészebb és egy kicsit kreatívabb !

Ha gondolod, jöhetsz már eleve kiöltözve vagy akár Magaddal is hozhatod a "belépő ruhád", mert a parti helyszínén őrzött ruhatár és diszkrét öltözőhelyiség biztosítja a zavartalan ruhacsere lehetőségét érkezéskor és távozáskor egyaránt.

Figyelem! Az elsődleges nemi jegyeket szabadon láttató meztelenkedés szintén NEM elfogadott, ugyanis a parti egyáltalán nem a pőreségről, hanem épp ellenkezőleg: a különleges anyagú ruhák érzetéről, érintéséről, látványáról, az azokban való gátlásoktól mentes, nyilvános megjelenésről és természetesen az ezzel összekapcsolt, kultúrált szórakozásról szól.

A rendezvényen csak azok a vendégek vehetnek részt, akik DRESSCODE szerinti ruházatban jelennek meg vagy a bejáratnál a rendezőknek be tudják mutatni a fenti kritériumnak megfelelő ruházat meglétét, amelybe az erre biztosított helyiségben, a partit megelőzően átöltözhetnek.
Minden esetben a rendezők joga elbírálni, hogy az érkező vendég ruházata megfelelő-e a Frusztráció Fétis Partin való részvételhez, továbbá a rendezők fenntartják a jogot arra is, hogy a partira a vendégeket - az odaillő ruha meglététől függetlenül - egyéni elbírálás alapján engedjék be.
© 2006 Frusztráció FÉTIS PARTI, Minden jog fenntartva